Search
Language
Menu
VEZETŐ VÁLLALAT A KLÍMABERENDEZÉSEK PIACÁN

Rólunk

A Mark Climate Technology termékeit a hibatűrés és a megbízhatóság jellemzi. A vállalat minden terméket maga készít, ami azt jelenti, hogy a vásárolt termék megbízható és kiváló minőségű. Ezen az oldalon megtekintheti termékeinket.

A Mark Climate Technology széles termékskálája a következőket foglalja magába: légfűtés, sugárzó fűtés, légkeverő berendezések, légkezelő egységek és csőhajlító gépek. Ezek a termékcsoportok tovább osztályozhatók a gázzal, olajjal vagy vízzel üzemelt fűtőberendezések csoportjaiba.

Az elmúlt 75 évben a Mark megbízható partnernek bizonyult az European installer programban. Ez azt jelenti, hogy a minőség és technikai tanácsadás jelentős előnyt élvez nálunk, mint szerelő vállalatnál.

A Mark 1945 óta gyárt klímaberendezéseket. A Mark Climate Technology Európa legnagyobb, az ipari és a magánfelhasználók számára készült termékek legszélesebb skálájával rendelkező gyártója. Széles termékskálánkkal minden terv számára rendelkezünk megfelelő megoldással, hiszen nem egy bizonyos terméktípushoz, nem csupán egy beszállítóhoz vagy egyetlen forgalmazási csatornához kötődünk.

Tekintse meg online exkluzív légfűtő, gázas fűtő termékskálánkat és egyéb ajánlatainkat. A Mark légfűtő termékei hibatűrőek és megbízhatóak.

© Mark 2024 | Felelősségi nyilatkozat | Szállítási feltételek | Newsnet | Cookies