Search
Language
Menu
VEZETŐ VÁLLALAT A KLÍMABERENDEZÉSEK PIACÁN

A Mark Climate Technology AHU légkezelő egységeket szállít egy lengyelországi gyárnak

A Nifco gyárnak a Walbrzych Economic Zone körzetben található, újonnan épített csarnokát a high-tech Mark légkezelő egységekkel láttuk el. Ezek a légkezelő egységek több lehetőséggel rendelkeznek, és széles körben alkalmazhatóak. Egyszerű levegőbeszívó egységtől teljesen automatizált beltéri vagy kültéri levegőkezelő egységekig minden kapható. Ezért a Mark légkezelő egység egy jól kifejlesztett, prémium minőségű termék, amely az ügyfél szükségei szerint állítható.

Mark AHU

A Nifco gyár rendelése négy 35-25 légkezelő egységet tartalmazott szellőztetés, fűtés, hűtés és hővisszanyerés céljából. Ezek a Mark G+ nagy hatékonyságú fűtőmodulokkal vannak ellátva, amelyek akár 30 000 m3/h légmozgást is biztosítani tudnak. A beépített hővisszanyerő rendszer segít a költségcsökkentésben, ugyanakkor környezetkímélő is. A Mark légkezelő egységek standard változatai duplafalas szigeteléssel ellátott tengervíz-álló alumínium panelekből készülnek. Ez kis súlyt és hosszabb élettartamot jelent. A moduláris szerkezet könnyen felszerelhetővé és karbantarthatóvá teszi az egységet. Az azonnal indítható opciónak köszönhetően a légkezelő egység egy pillanat alatt működésbe hozható.

Nifco Inc.

Az 1967-ben alapított japán Nifco Inc. 37 gyárral rendelkezik Ázsiában, Európában és Észak-Amerikában. Az első olyan vállalat, amely a csipeszekben, szegecsekben és gyűrűkben a fémet műanyagra cseréli. 2007 óta a vállalat termelési egységbe fektetett be a Wałbrzych Special Economic Zone körzetben Świdnicában, és további négy business épület megépítéséhez kapott engedélyt. A projektet a japán Takenaka építkezési vállalat végzi, amely már 29 termelési egységet épített eddig az Alsó- és Felső-Szilézia tartományokban. A harmadik szakasz, azaz a légkezelő egységek felszerelésének ára 15 millió eurós beruházás lesz. Az újonnan épült csarnokokban 180 embernek biztosítanak munkahelyet. Levegővezetékek és, főként a Porsche és a Volkswagen számára készült, autótárolók termelésével fognak foglalkozni.

zdjecie 3

© Mark 2024 | Felelősségi nyilatkozat | Szállítási feltételek | Newsnet | Cookies