Search
Language
Menu
VEZETŐ VÁLLALAT A KLÍMABERENDEZÉSEK PIACÁN

A Mark Climate Technology amsterdami modern diákszállót lát el kényelmes beltéri klímával

Az öt azonnal indítható, egyenként 14 000 m³/h kapacitású Mark Airstream légkezelő egység révén a Mark Climate Technology maximálisan 70 000 m³ friss levegőt biztosít óránként a diákoknak az új, AmstelHome nevű amsterdami bentlakásban, Hollandiában.  Ennek következtében a bentlakók a kényelemhez szükséges mennyiségű friss levegővel ellátott környezetben tanulhatnak, alhatnak és pihenhetnek. A rácsoknál beállítható légáramlat mennyisége lehetővé teszi az optimális működtetést, melynek következtében a maximális friss levegőhöz szükséges minimális zajszintet lehet szabályozni. A Mark Climate Technology számára nagyszerű projektet jelentett az, hogy megmutathatta: ipari épületeken kívül iskoláknak, irodáknak és tömbházaknak is megfelelő szellőztetést tud biztosítani. Ezenkívül a Mark Climate Technology munkája még értékesebb azáltal, hogy a CMK Luchttechniek vállalattal való együttműködés révén végezte el a vezetékek beszerelését.

A Mark Airstream azonnal indítható hővisszanyerő egység úgy van megtervezve, hogy az RTL-szabvány legmagasabb minőségi feltételeinek feleljen meg. Az egységnek van egy áramlat-ellensúlyozó radiátora, amely 90%-os hatékonysággal működik. Ez biztosítja, hogy a kibocsátott energia 90%-a a frissen besugárzott levegőre irányuljon. E magas hatékonyság következtében a legtöbb esetben nincs szükség utófűtésre. Ez teszi lehetővé, hogy a Mark Airstream fenntartható megoldás legyen épületek szellőztetésére. Az AmstelHome esetében egy kültéri berendezésre esett a választás, de a Mark Airstream beltéri berendezésként is alkalmazható. A szabályozás és leolvasás helyben és távirányítással is megejthető egy kézi kijelző, számítógép vagy épületkarbantartó rendszer segítségével.

AmstelHome

Az AmstelHome diákszálló 2015 szeptemberében nyílt meg Amsterdamban, és 520 diák számára nyújt konyhával és fürdőszobával ellátott, berendezett lakhatóságot. A lakóegységek 21 m² alapterülettel rendelkeznek, és modern élményt nyújtanak az olyan kiegészítő helyiségek is, mint a tanulószobák, a közösségi kert, a nagy kávézó és a komplexum tetőterén található sportpálya. A létesítményt a Verweij Mungra Vastgoed tervezte és a Jan Snel Flexibel Bouwen építette. A szerelőmunkálatokat a Bogro Snelrewaard B.V. végezte.

© Mark 2024 | Felelősségi nyilatkozat | Szállítási feltételek | Newsnet | Cookies