Search
Language
Menu
VEZETŐ VÁLLALAT A KLÍMABERENDEZÉSEK PIACÁN

A Mark légkezelő egységet szerel fel a „De Broodfabriek” vállalatnak

2015 nyarán a holland rijswijki „De Broodfabriek” nevű kiállító- és rendezvényközpontot (melyet azelőtt a Darling Market néven ismertek), teljesen új fűtőrendszerrel szereltük fel. A komplexum lehető legjobb beltéri hőmérséklete érdekében a Mark Climate Technology öt légkezelő egységet szerelt fel.

Ezenkívül öt Mark légfüggönyt szereltünk fel annak megelőzésére, hogy a hideg levegő a rakodónyílásokon keresztül beáramoljon a  hideg hónapok alatt. Mivel az új fűtőrendszer csendesebb, és az épület könnyebben és kellemesebben fűthető, a rendezvényközpont még szilárdabb pozíciót nyert versenytársai között.

Leírás

A tetőre szerelt Mark Climate Technology légkezelő egységek AHU2520 és AHU3525 típusúak. Az egységek együttesen maximálisan 117 000 m³/h légkibocsátó kapacitással rendelkeznek, névleges kapacitásuk pedig 1455 kW.

A közvetlenül táplált légfüggönyök az 5×5 méteres ajtók fölé vannak elhelyezve. Minden légfüggöny tartalmaz egy vezérégőt, melyben örökláng ég, így az egység gyorsan aktiválódik. Ezenkívül a légfüggöny dupla légkibocsátással működik: egy elsődleges (fűtő) és egy másodlagos (a csarnok maradék hőjét hasznosító) légárammal.

A Mark Climate Technology légkezelő egységeiről többet megtudhat ITT.

© Mark 2024 | Felelősségi nyilatkozat | Szállítási feltételek | Newsnet | Cookies