Search
Language
Menu
VEZETŐ VÁLLALAT A KLÍMABERENDEZÉSEK PIACÁN

Skót helyi önkormányzat alkalmaz Mark Infra Aqua Eco forró vízüzemű hősugárzó paneleket

Egy volt Amazon létesítmény átalakítása és felújítása következtében az új Fife Tanács székhelyet és telephelyet alakított ki Bankhead, Glenrothesban.

Az épületben tervezett tevékenységek: tanácsszékhely, különböző járművek és berendezések raktározása és karbantartása. A Tanácsnak régiószerte sokféle létesítménye létezett, ezeket mind Glenrothesben akarták központosítani.

A Fife Tanács mérnöke és tervezője, Jonathan Coppock azért választotta a Mark ECO Paneleket, mert alacsony az energiafogyasztásuk, nagy a teljesítményük és esztétikailag vonzóak – „A munkának jól kell kinéznie, és működnie kell”. Tapasztalatuk és képességeik miatt a Livingston Mechanical autószerelő szakvállalatot választották a beszereléshez, mondván: „Már ezelőtt is sikeresen használtuk a Mark paneleket, és mivel hasonló projektekben jelentős tapasztalattal rendelkezünk, az ügyfél elvárásaira szabott időkereten belül el tudtuk végezni a beszerelést.”

IMG_0029

A Mark Climate Technology vállalat tapasztalatai szerint a hősugárzó panelek egyre népszerűbbek. Használhatóak szinte bármely típusú épületben: sportlétesítményekben, logisztikai raktárhelyiségekben, iskolákban és gondozóközpontokban egyaránt növekvő népszerűségnek örvendenek. A sugárzó fűtés minden előnye mellett, a panelek a naphoz hasonlóan sugároznak, kombatibilisek szinte bármilyen típusú fűtésforrással, mint: biomassza, kondenz kazánok, távfűtés.

A bankheadi telephelyen négy csöves INFRA AQUA ECO nagy hatékonysági szinttel rendelkező sugárzópanelt választottak. Magas teljesítmény ötvöződik vonzó megjelenéssel. Többet tudhat meg erről a termékről ITT.

Összesen 604 méter hosszúságot lefedő 30 sugárzópanelt szállítottunk le.

IMG_0035

© Mark 2024 | Felelősségi nyilatkozat | Szállítási feltételek | Newsnet | Cookies