Search
Language
Menu
VEZETŐ VÁLLALAT A KLÍMABERENDEZÉSEK PIACÁN

A Mark teljes csomaggal lát el lakásfelújító céget

A Mark Climate Technology teljes csomaggal látja el a Leroy Merlin lakásfelújító szaküzletet

A Mark Climate Technology teljes klímaberendezéssel szerelte fel a Leroy Merlin céget. Az eredetileg francia lakásfelújító vállalat új üzletet nyitott a lengyelországi Wrocław-ban 2016 áprilisában. A holland Mark Climate Technology gyár hat különböző termékét választották a 10 000 m2-es épület fűtésére és szellőztetésére.

Az épület fűtésére 26 Tanner MDA vízüzemű légfűtő berendezést szereltek fel, melyek összkapacitása 1500 kW. Ezenkívül az Infra Aqua Design vízüzemű sugárzópanelek a szükséges helyeken kellemes meleget biztosítanak. A sugárzó fűtés az érzékelt hőmérsékletet a valós szobahőmérsékletnél magasabbnak érzékelteti. Ez és a rövid bemelegedő időtartam nagyon jó energiamegtakarítást eredményez. Összesen 60 méternyi sugárzópanelt szállítottunk le.

IMG_0881 IMG_0877

A lakásfelújító szaküzlet be- és kijáratainál 16 Mark Easyair vízüzemű légfüggönyt helyeztünk el. Ezek meggátolják a hideg levegő beáramlását az épületbe, és a meleg levegőt bent tartják. Ugyanakkor 11 Ecofan visszakeringető ventilátor biztosítja, hogy a meleg nem a mennyezet alatt marad.

IMG_0872 IMG_0885

Az épület szellőztetését két Mark Airstream HWX hővisszanyerő egység oldja meg, melyeknek a kapacitása 3000 m3/h és 4500 m3/h. A rozsdamentes rotációs radiátorokkal felszerelt egységek hatásfoka akár a 90%-ot is elérheti. Ez azt jelenti, hogy a termelt energia 90%-a a frissen beszívott levegőre irányul.

IMG_0873 IMG_0879

Ezenkívül felszereltünk egy 9000 m3/h levegőkapacitású Tanner MDC berendezést is. Ez az egység egy változó sebességű, alacsony zajszintű EC motorral van felszerelve, amely részleges terheléssel akár 50%-os energiamegtakarításra is képes.

A klímaszabályozó berendezések teljes skálája tartalmaz olyan különleges vezérlődobozokat is, amelyek szobahőmérséklet és állandó beáramlási hőmérséklet, illetve a CO2-szint által mért levegőmozgatás alapján működnek. Az ügyfél kérésére, azért, hogy a Leroy Merlin kinézetével és hangulatával összecsengjenek, az egységeket mind fehérre festettük.

A teljes beszerelés 8 hetet vett igénybe.

© Mark 2024 | Felelősségi nyilatkozat | Szállítási feltételek | Newsnet | Cookies