Search
Language
Menu
VEZETŐ VÁLLALAT A KLÍMABERENDEZÉSEK PIACÁN

Volt cukorgyár fűtése a Mark Infra Line sugárzó fűtőberendezéssel

A holland groningeni „Suikerfabriek” nevű volt cukorgyár ismert rendezvényszervező központtá alakul át. A „Suikerfabriek” a Suikerunie egy régi termelőegysége, melyben a cukorrépát dolgozták fel. Az épületet 1913-ban építették, utóbb pedig teljesen kiürítették, ami eléggé lehangolóvá tette a környezetet. Annak érdekében, hogy a folyó és elkövetkezendő események látogatói kellemes hőmérsékletet élvezhessenek, a Mark Climate Technology hat gázüzemű hősugárzót szerelt fel, melyek összkapacitása 420 kW.

A hősugárzók felszerelése négy 90/44 típusú, darabonként 40 méter hosszúságú Infra Line testből és két 30-9 típusú, darabonként 9 méter hosszúságú Infra berendezésből áll. Ezek segítségével kényelmesen kifűthető a nagy csarnok, az étterem, a bár, az előcsarnok és a bejárat. Ezenkívül, a nagy csarnokot és az éttermet öt Mark MDV Blue tetőtéri ventilátor látja el friss levegővel a falon keresztül.

Az épület magassága és a nagy fűtendő tér miatt az energiatakarékos infraberendezések nagyszerű megoldást nyújtanak a volt cukorgyárnak. A látogatók kényelme érdekében kimondottan olyan egységeket választottak, amelyek nem mozgatják a levegőt és kevés zajt bocsátanak ki. A hősugárzók propángázas táplálást igényelnek, mivel az épület gázellátása nincs megoldva. A teljes projektet három hét alatt fejeztük be.

foto2

© Mark 2024 | Felelősségi nyilatkozat | Szállítási feltételek | Newsnet | Cookies